Install Theme

Paper Obsolete``

\

“ Ekziston një lodhje e inteligjencës dhe është më e tmerrshmja e të gjitha lodhjeve. Nuk është e rëndë si lodhja e trupit, dhe nuk është e shqetë si lodhja e emocionit. Është një peshë e vetëdijes së botës, një pamundësi me marrë frymë me shpirt. ”

—    Libri i shqetësimit -
Fernando Pessoa

(Source: wwwetigerz, via obliviony)

undheune:

Rolf Sachs, Ewiger Lauf

Ajmona Hoxha, Blendina Cara, Elis Vathi, Klodiana Millona Utopian Tirana

(Source: youtube.com)

Cate Blanchett and Ewan McGregor photographed by Peter Lindbergh

(Source: blanchettcates, via wuthering-soul)

(Source: undheune)

“ My problem is that I fall in love with words, rather than actions. I fall in love with ideas and thoughts, instead of reality. And it will be the death of me. ”

—    Unknown (via mourningmelody)

(via fancybow)

internalisecarlo:

This apartment tour makes me so positive & peaceful!
(via AM)

(via wuthering-soul)

(Source: cheynesaw, via trustyourblood)

zodiaccity:

Zodiac Files: When Gemini Is Angry.